-

Survivor Batuhan Karacakaya'dan Aşk-ı Memnu'lu Gönderme! Hazal Kaya'lı O Sahneyi Paylaştı ve...

Survivor Batuhan Karacakaya'dan Aşk-ı Memnu'lu Gönderme! Hazal Kaya'lı O Sahneyi Paylaştı ve... Survivor All Star 2022 üçüncüsü Batuhan Karacakaya dikkat çeken sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Batuhan'ın Aşk-ı Memnu'lu paylaşımı yine oldukça dikkat çekti.

Survivor Batuhan Karacakaya'dan Aşk-ı Memnu'lu Gönderme! Hazal Kaya'lı O Sahneyi Paylaştı ve...

Survivor 2021'den sonra Survivor All Star 2022'de de mücadele eden Batuhan Karacakaya son iki sezonun en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Yarışmada gösterdiği performans ve tartışmaların yanı sıra, yarışmada adaletsizlik olduğu gerekçesi ile bazı söylemlerde bulunması, Batuhan Karacakaya'nın çok daha fazla gündemde kalmasını sağladı. Sosyal medyayı oldukça aktif ve eğlenceli kullanan Batuhan'ın son paylaşımı yine oldukça dikkat çekti.

Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz >>>

04 Ağu 2022 - 15:35 - Gündem

# MAGAZİN İLE İLİŞKİLİ:
# SURVİVOR İLE İLİŞKİLİ:
# ACUN ILICALI İLE İLİŞKİLİ:

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak İnternet Manşet Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan İnternet Manşet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler İnternet Manşet editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı İnternet Manşet değil haberi geçen ajanstır.